Welkom bij
De Vuurplaats


Mens- en Milieuvriendelijk Wonen en Werken

Heerhugowaard


voorkantachtertuin

Binnenkort driekamerwoning vrij
Binnenkort komt er een driekamerwoning vrij aan de gemeenschappelijke tuin: huiskamer met open keuken, boven twee slaapkamers, badkamer, en een vlizotrap naar de zolder. De huurprijs gaat EUR 653,32 netto per maand bedragen. Servicekosten zijn EUR 11,50. Bruto huur wordt dus EUR 664,82. Wij zoeken een gezin: een stel met kind(eren) of iemand alleen met kind(eren). We kijken uit naar mensen die actief willen bijdragen aan de gemeenschappelijke activiteiten. Herken jij jezelf als zelfbewust, respectvol in de omgang met mens en aarde, zelfstandig en sociaal? Dan horen we graag van je. Rondleiding zijn gepland op zaterdag 19 november om 15.00 uur, woensdag 23 november om 15.00 uur en zaterdag 3 december om 14.00 uur. Aanmelden of meer informatie graag via e-mail.

Hoe is het om in de Vuurplaats te wonen?
Op dit moment woont er een divers samengestelde groep mensen, verdeeld over de 14 woningen in het gebouw. Verantwoordelijkheden worden gedeeld. In de gemeenschappelijke ruimtes en de (moes)tuin zijn er mogelijkheden om elkaar te ontmoeten en te inspireren, koffie en thee te drinken, te eten, film te kijken, een vuurtje te maken of om spelletjes te doen en te klussen. Er is ruimte voor zowel samenzijn als op jezelf zijn. Mens- en milieuvriendelijkheid is het uitgangspunt voor het wonen in de Vuurplaats.

Wat is de Vuurplaats?
De Vuurplaats is een Centraal Wonen project waar de bewoners méér dan goede buren voor elkaar zijn. Ben je benieuwd hoe dit in de praktijk werkt, kom dan een keer op bezoek! We geven rondleidingen om te laten zien hoe we hier met elkaar wonen. We zijn altijd op zoek naar geïnteresseerden die hier misschien willen komen wonen.
Als je ons een e-mail stuurt dan houden we je op de hoogte van de data dat de rondleidingen plaats vinden. Ook kun je op de hoogte blijven door de Vuurplaats te volgen op Twitter (@de_vuurplaats) en Facebook (devuurplaats).

Cursusruimte
De Vuurplaats verhuurt een ruimte (ca 30 m2) voor activiteiten die aansluiten bij onze uitgangspunten. Zie voor meer informatie de cursusruimte pagina